Forside, misjon

misjon slumbarn til skole

Aminah Naiga og hennes sønn Ssekidde Shafik. Aminah er enke. vi har 3 av hennes 4 barn i vårt program for utdanning

I vår misjon satser vi på å hjelpe fattige enker og andre disfunksjonelle familier med å gi deres barn skolegang. Vi ser at utdanning er viktig for disse barna og deres pårørende. 

Vi tilbyr en fadderordning for elever i vårt program for skolegang. For en pris på 300 kr pr måned kan en følge barnet opp til og med 7 klasse i grunnskolen. For de eldre ungdommene vil det koste noe mere. (Her kan det være nødvendig at to faddere deler på en slik høyere utdanning) 

Vi har også en fadderordning for fattige familier, da vi tenker at barna skal kunne komme hjem til ett hus med både lys, mat og varme og en tilstedeværende mor. 

Pr. 1 februar 2020 har vi 58 barn i vårt program for utdannelse, hvor 5 familier har faste faddere/suportere. Vi hjelper også andre familier når vi ser at økonomien vår tillater det. Nøden er stor og vi strekker oss så langt vi klarer. 

Dersom du vil bli partner sammen med oss for ett skolebarn eller til familiehjelp, vil vi gjerne høre fra deg. 

Bibelordet for vår misjon er fra Jakobs brev 1.27 En ren og usmittet tjeneste for Gud og vår Far  er dette: Å se til foreldreløse barn og enker i deres nød, og holde seg selv usmittet av verden.  

Konto for vår misjon er: 4910.14.91411 / VIPPS 12 57 40  PORSANGER PINSEMENIGHET MISJON

For gaver til misjon tilbyr vi også en givertjenetse hvor en kan registrere sine gaver til skattefradrag. Hvor gaver mellom kr. 500 og 50.000 kr har mulighet for en skattelette på 24% for gitte gaver. 

Vi deler ut klær, sko og ryggsekker til barna
Noen bor svært kummerlig i slummen. her bor familien til Naigah